Oldalak

Látogass el új oldalunkra is:

Látogass el új oldalunkra is:
http://fuszernoveny.blogspot.hu/


2012. január 19., csütörtök

Fűszernövényeinkről általánosságban

Az idei évtől már nem csak a már megszokott szépséges egynyári virágpalántákkal állunk kedves vásárlóink rendelkezésére, hanem konyhakertekbe, balkonládákba ültethető fűszernövények széles választékával is. A következő hetekben, napokban folyamatosan igyekszem majd feltölteni a részletes jellemzéseket növényeinkről, melyeket amint fejlettségük azon szakaszába érnek majd, fotókkal is illusztrálunk. Az árakról egyelőre nem tudunk biztosat, de igyekszünk itt is a szokásos, termelői árakat alkalmazni, hogy virágpalántáinkhoz hasonlóan elérhetővé tegyük  mindenki számára őket.

Tervezünk az egyenként megvásárolható cserepes növények mellett csoportos, vegyesen beültetett ládákat is árusítani, melyek egy kezdő konyhakert, vagy akár egy helyszűke miatt teraszra, erkélyre szoruló 'minikert' dekoratív és igen hasznos darabjai lehetnek majd.

Az érdeklődők olvashatnak majd a fűszernövények szárításáról is, és ahol csak rendelkezésemre áll elegendő információ, próbálok néhány érdekességgel is szolgálni.
Továbbra is szívesen várunk minden kérdést, megjegyzést email címünkre: vipplants@gmail.com .



Nincsenek megjegyzések: